انواع درب دوجداره

درب های دوجداره را می توان بر اساس متریال ساخت و کاربرد دسته بندی کرد.

  • انواع درب دوجداره از نظر جنس پروفیل که به دو دسته الومینیومی (نرمال و ترمال بریک)و upvcتقسیم می شود.
  • انواع درب دوجداره بر اساس مکان مورد استفاده: در ورودی، در اتاق خواب، در بالکن یا تراس و…

در این مقاله به تفصیل درباره انواع مدل های درب دوجداره صحبت خواهیم کرد با ما همراه باشید…

 

انواع در دوجداره بر اساس جنس پروفیل

متریالی ک برای ساخت درهای دوجداره بکار می رود از نوع الومینیومی یا یو پی وی سی هستند. خود پروفیل الومینیومی نیز بر دو نوع پروفیل الومینیومی معمولی(نرمال) و پروفیل الومینیومی ترمال بریک تقسیم می شود.در ادامه به معرفی مزایا و معایب هر کدام از این متریال می پردازیم.

درهای دوجداره الومینیومی

پروفیلهای الومینیومی بعلت مزایایی از جمله سبکی،قابلیت بازیافت و … از قدیم در ساخت پنجره ها کاربرد داشته اند و امروزه نیز از استقبال خوبی برخوردارند. مزایای استفاده از آلومینیوم در ساخت در و پنجره اینست که:

آلومینیوم فلز سبکی است،الودگی زیست محیطی ندارد ،قابلیت بازیافت دارد،از دوام بالایی برخوردار است،در برابر رطوبت و زنگ زدگی مقاوم است و…

شما هر زمان بخواهید در الومینیومی خود را به هر دلیلی تعویض نمایید می توانید به اندازه وزن در ،معادل نصف قیمت روز آلومینیوم آن را بفروشید. یعنی با خرید یک در آلومینیومی یک معامله سراسر سود کرده اید .حتی در هنگام تعویض هم می توانید در کهنه را نیز بفروشید. در صورتی که تمایل داشته باشید در و پنجره الومینیومی قدیمی خود را تعویض نمایید ما آن را از شما خریداری کرده و معادل نصف قیمت روز الومینیوم × وزن در و پنجره به شما پول پرداخت می کنیم.
تنها عیبی که می توان بر درهای آلومینیومی وارد کرد رسانا بودن انست که موجب انتقال سرما و گرما و صدا می شود که با ساخت در و پنجره به شکل دو جداره تا حدودی مرتفع می شود اما اگر می خواهید از مزایای الومینیوم بهره ببرید و همزمان در و پنجره ای کاملا عایق صدا و دما داشته باشید بدون شک بهترین انتخاب برای شما انتخاب پروفیل ترمال بریک برای ساخت در دوجداره می باشد.

درهای دوجداره ترمال بریک

ترمال بریک،پروفیلی ک با قرار دادن لایه ای از جنس پلی آمید در بین دیواره های پروفیل موجب عایق شدن این پروفیل شده است. ترمال بریک بدون شک از لحاظ ماندگاری،ثبات رنگ،زیبایی و عدم انتقال سرما و گرما وصدا، بهترین پروفیلی است که می توانید برای ساخت درب دوجداره انتخاب کنید.
تنها مسئله ای که شاید امتیازی منفی برای درهای ترمال بریک باشد، قیمت بالاتر آن نسبت به درهای آلومینیومی نرمال و upvc   باشد.

 

درهای دوجداره upvc

یکی از پروفیل هایی که امروزه در ساخت در و پنجره ها کاربرد زیادی دارد پروفیل یوپی وی سی (upvc )می باشد.پروفیل upvc ازماده پلی وینیل کلراید تشکیل شده است. اصلیترین خاصیتی که موجب محبوبیت در وپنجره های یو پی وی شده است عایق بودن این پنجره ها در برابر حرارت و صدا می باشد. علاوه بر این ،این پنجره ها از قیمت پایین تری نسبت به پنجره های آلومینیومی برخوردارند. همین قیمت پایین تر در کنار خاصیت عایقی موجب فراگیر شدن استفاده از این پروفیل در ساختمان سازی شده است.

نکته منفی که می توان برای درهای دوجداره یو پی وی سی  برشمرد، کیفیت و دوام کمتری است که  نسبت به درهای دوجداره آلومینیومی نرمال وترمال بریک دارند.

 

انواع در دوجداره بر اساس مکان کاربری

وقتی شما بخواهید یک درب دوجداره به یک سازنده در و پنجره سفارش دهید اولین سوالی که از شما خواهد پرسید اینست که شما این در را برای نصب در چه مکانی می خواهید ؛بسته به اینکه شما در را برای ورودی اپارتمان، در اتاق خواب، در بالکن یا تراس و … بخواهید سازنده مدل در مناسب برای کاربرد شما را پیشنهاد خواهد داد.

درب ورودی

مسلما دربی که قرار باشد در ورودی یک ساختمان، اپارتمان یا هر مکان دیگری نصب شود باید عرض بازشو آن طوری باشد که بتوان وسایل ساختمان را از آن وارد یا خارج کرد. بهمین خاطر در ورودی را معمولا به شکل بازشوی لولایی دولنگه می سازند تا هم به اندازه کافی عریض باشد که بتوان اجسام را از آن عبور داد و هم لنگه آن خیلی عریض نباشد که باز و بسته کردن آن سخت باشد و فضای زیادی اشغال کند.در این حالت یکی از لنگه ها را قفل می کنند و فقط از یکی از لنگه ها برای عبور افراد استفاده می شود. در هنگام نقل و انتقال اشیا لنگه قفل شده را نیز باز می کنند تا فضای حداکثری برای عبور فراهم شود.

استفاده از بازشوی کشویی نیز در جاهایی ک در ورودی به اندازه کافی بزرگ باشد امکان پدیر است. اما برای عرض درب ۱ متر و ۲۰ سانتی متر بازشویی ک در کشویی فراهم می کند حدود ۶۰ سانتیمتر است که این مقدار بازشو برای ورودی کم است.

بنابراین در ابعاد استاندارد در ورودی اپارتمانی یا ساختمانهای معمول، مدل درب دولنگه لولایی بهترین گزینه می باشد. اگر ارتفاع درب ورودی از ۲متر و بیست سانت بیشتر باشد معمولا بهتر است که درب کتیبه دار باشد تا لنگه ها سنگین نشوند و باز و بسته کردن آنها راحتتر باشد.

در این حالت اگر بخواهیم درب بدون کتیبه باشد لازم است که از یراق اسپانیولت در ساخت درب دوجداره استفاده شود که گران قیمت می باشد و موجب بالاتر رفتن هزینه درب خواهد شد. بنابراین با  در نظر گرفتن مسئله قیمت، بهترین گزینه برای درب ورودی، درب دوجداره لولایی دولنگه کتیبه دار می باشد.

این درب بهتر است که عایق نیز باشد تا از هدر رفت انرژی نیز جلوگیری شود؛ به این منظور استفاده از متریال یوپی وی سی یا ترمال بریک برای ساخت این درها انتخاب بهتری می باشد.

 

درب اتاق خواب

درهای اتاق خواب نیز لازم است که عرض بازشوی مناسبی داشته باشد تا بتوان کمد،تخت،مبل،صندلی و سایر وسایل را به راحتی وارد و خارج کرد. بنابراین اگر عرض درب حدود یک متر و بیست یا کمتر باشد استفاده از مدل بازشوی لولایی نسبت به سایر مدل های درب دوجداره اولویت دارد. اما اگر عرض بیشتری در اختیار دارید می توانید بازشوی کشویی را  انتخاب کنید تا هنگام باز و بسته شدن فضایی اشغال نشود.

در دوجداره اتاق خواب را معمولا به صورت تک لنگه کتیبه دار درست می کنند. استفاده از ورق یا شیشه و تغییر نسبت این دو در بدنه در به انتخاب و سلیقه مشتری بستگی دارد.بهتر است که برای انتخاب بهترین مدل ،از کارسناسان ما کمک بگیرید.
همچنین در اتاق خواب را می توانید با هر جنس و رنگی که می خواهید سفارش دهید.

در تراس یا بالکن

بسته به عرض در نظر گرفته شده برای در بالکن یا تراس،  می توان درب تراس را در  انواع مختلف لولایی،کشویی و… ساخت.اگر عرض درب بالکن به اندازه کافی بزرگ باشد (مثلا درب بهار خواب) شما با طیف گسترده ای از انواع مدل ها روبرو خواهید بود. برای مشاهده تمامی مدلهای بازشو در و پنجره می توانید مقاله انواع مدل پنجره دوجداره ما را بخوانید و بازشو دلخواهتان را انتخاب نمائید.

مدل درب تراس

 

اگر عرض درب کوچک است بهتر است بازشو لولایی باشد. اگر فضا برای باز شدن درب نیست بهتر است بازشو کشویی را انتخاب کنید.
درب بالکن یا تراس بهتر است عایق باشد تا از هدر رفت انرژی جلوگیری شود به همین خاطر بهتر است در این مکانها هم از درب دوجداره با متریال یو پی وی سی یا ترمال بریک استفاده شود.

 

درب سرویس بهداشتی

دری که قرار است برای سرویس بهداشتی استفاده شود باید در برابر رطویت مقاوم باشد.همچنین عایق بودن در مقابل صدا هم نکته ای است که باید در هنگام انتخاب در سرویس بهداشتی مدنظر قرار گیرد. که از این  انواع درهای آلومینیومی و یو پی وی سی دوجداره مناسب هستند.

ابعاد استاندارد درب سرویس بهداشتی عبارت است از:

عرض ۷۰ تا ۸۵ سانتی متر

ارتفاع ۲۱۰ تا ۲۳۵ سانتی متر

درب سرویس بهداشتی

 

انواع در دوجداره از نظر رنگ

درهای دوجداره با هر متریالی که ساخته شوند قابلیت ساخت در انواع رنگ را دارند. فقط از نظر کیفیت و شفافیت، الومینیوم نسبت به یو پی وی سی برتری دارد.

متداولترین رنگهایی ک در ساخت در و پنجره های های دوجداره بکار میروند رنگ سفید و طیف رنگی قهوه ای طرح چوب می باشد.

.

 

سوالات و نظرات شما درباره این مطلب: