پنجره آلومینیومی دوجداره | راهنمای خرید در و پنجره آلومینیومی

پنجره آلومینیومی

یکی از محبوبترین و قدیمی ترین پنجره هایی که در ساختمان سازی استفاده می شود پنجره های آلومینیومی هستند. این پنجره ها به دلیل زیبایی، تنوع مدل و رنگ، قابل بازیافت بودن و ماندگاری از گذشته مورد توجه بوده اند. با گذر زمان و توسعه تکنولوژی  این پنجره ها نیز بهبود یافته و  ایراداتی که در پنجره های قدیمی آلومینیومی وجود داشتند برطرف شده اند. در ساخت در و پنجره های آلومینیومی قدیمی از پروفیل های سنتی استفاده می شد که امروزه استفاده از این پروفیل ها تقریبا منسوخ شده است.

علاوه بر تغییر سیستم پروفیل مورد استفاده در ساخت در و پنجره های آلومینیومی، در گذر زمان، تمایل برای ساخت در و پنجره ها به صورت تکجداره نیز کاهش یافته و اکثرا به دلیل کاهش هزینه های مصرفی انرژی و کاهش سر و صدا، امروزه در و پنجره های آلومینیومی بیشتر به صورت دوجداره و بعضا به صورت سه جداره ساخته می شوند.

آلومینیوم ذاتا رساناست به همین خاطر پنجره های الومینیومی اولیه  سرما و گرما و صدا را براحتی انتقال می‌دادند و  از نظر بهره وری انرژی کارایی خوبی نداشتند. اما با گذشت زمان متخصصین فعال در حوزه صنعت در و پنجره به این نتیجه رسیدند که می توان با ساخت پنجره های الومینیومی به شکل دوجداره، انتقال حرارت و صدا را به میزان قابل توجهی کاهش داد. امروزه تقریبا بیش از ۹۰ درصد پنجره ها و درب های الومینیومی به شکل دوجداره ساخته میشوند و خیلی کم از پنجره های تک جداره استفاده می شود. البته در فضاهای داخلی منزل ک انتقال حرارت و صدا از اهمیت کمتری برحوردار است به دلیل کاهش هزینه ساخت می توان از پنجره های تکجداره الومینیومی استفاده نمود.

پنجره های آلومینیومی ب شکل سه جداره هم ساخته می شوند.بدیهی است با افزایش جداره های پنجره الومینیومی میزان عایقی،وزن و بالطبع، قیمت پنجره بیشتر می شود.

 

پروفیل پنجره های الومینیومی

پنجره های الومینیومی در قالب پروفیل های سنتی یا قدیمی، نرمال و ترمال بریک عرضه می شوند.

پروفیل های قدیمی نظیر کرنت ،ST، قوطی در قدیم بیشتر استفاده می شدند و امروزه به دلیل  پیشرفت در تکنولوژی ساخت پروفیل های جدید و امکان بهره مندی از سیستم های بروز و یراق الات پیشرفته تر،خودبخود این پروفیل ها به کنار رفته و جای خود را به پروفیل های نرمال و ترمال بریک داده اند. البته در مواردی که خود مشتری تمایل به صرف هرینه پایین دارد و هزینه نسبت به کیفیت اولویت بالاتری برای مشتری داشته باشد می تواند از این پروفیلها برای ساخت استفاده کرد چرا که این پروفیل ها ارزانترین نوع پروفیل موجود در بازار هستند.

دسته دوم پروفیل ها که به دلیل برخورداری از قیمت مناسب و کیفیت خوب، از محبوبیت بسیاری برخوردار است پروفیل های نرمال هستند. پروفیل های نرمال در مقاطع مختلفی موجودند. ضخامت پروفیل های نرمال از ۴۲ میلی متر شروع شده و تا مقاطع ۲۵ سانت نیز وجود دارند. اینکه از چه ضخامت پروفیلی برای ساخت استفاده شود بسته به ابعاد درب یا پنجره توسط سازنده تعیین می گردد. بدیهی است هرچه ابعاد پنجره کوچکتر باشد از ضخامت های پایین تر و هرچه ابعاد پنجره بزرگتر باشد از مقاطع ضخیمتر استفاده می گردد.نمونه ای از مقاطع پروفیل پرکاربرد و رایج عبارتند از:

پروفیل AS42 :ضخامت مقطع ۴۲ میلی متر

پروفیل AS45: ضخامت مقطع ۴۵میلی متر

پروفیل AS47 :ضخامت مقطع ۴۷ میلی متر

پروفیل AS59 : ضخامت مقطع ۵۹ میلی متر

پروفیل AS60 :ضخامت مقطع ۶۰ میلی متر

پرکاربردترین مقطعی که در ساخت در و پنجره ها کاربرد دارد پروفیل با مقطع ۶۰ میلی متر یا ۶ سانتی متر می باشد که برای ساخت پنجره های تا ابعاد ۳متر در ۳متر هم  جوابگوست .

 

پروفیل AS60 کشویی

 

لازم به ذکر است مقاطع پروفیلی علاوه بر تفاوت در قطر پروفیل از نظر ظاهری نیز ممکن است کمی با هم متفاوت باشند.مثلا پروفیل AS59 کمی قوس دار است ولی پروفیل AS60 صاف بنظر می رسد.

نوع سوم پروفیل های آلومینیومی که بهترین نوع پروفیل آلومینیومی هستند پروفیل های ترمال بریک هستند. در این نوع پروفیل دو مقطع پروفیل توسط یک نوار پلی آمید از هم جداشده اند .این مسئله باعث عایق شدن این پروفیل شده است. پروفیل ترمال بریک تمامی مزایای پروفیل نرمال را در کنار خاصیت عایقی بهمراه دارد. بدیهی است این پروفیل ها گرانترین نوع پروفیل های آلومینیومی هستند.

انتخاب نوع پروفیل به محل استفاده پنجره، از نظر کاربری و اب وهوایی بستگی دارد که کارشناسان ما می توانند شما را برای انتخاب بهترین پروفیل برای پنجره با درنظر گرفتن اولویت هایی که شما درنظر دارید راهنمایی کنند.

انواع مختلف پروفیل پنجره های آلومینیومی

بهترین برندهای پروفیل های آلومینیومی

بهترین برندهای سازنده پروفیل های نرمال و ترمال آلومینیومی عبارتند از :

  • آکپا
  • کوپال اصفهان
  • ابسکون
  • آکرول
  • آلستار
  • ایده ال

ما در های اداک معمولا از محصولات آکپا  برای ساخت در و پنجره های آلومینیومی استفاده می نمائیم. آکپا برندی است که طی سالیان متمادی جواب خود را پس داده است و ما را مطمئن نموده است که بهترین پنجره را به مشتری تحویل می دهیم. البته تمامی برندهایی که در بالا نام بردیم در زمره پروفیل های باکیفیت و درجه یک بازار هستند و شاید از نظر کیفی خیلی با هم فرق نداشته باشند. فقط این ترجیح سازنده است که بنا به در دسترستر بودن یا سایر عوامل کدام نوع پروفیل را انتخاب نماید.

 

قیمت پروفیل های برندهای مختلف بسته به درجه کیفیت، حدود ۱۰ الی ۱۵ درصد با هم فرق دارد.

 

یراق الات پنجره الومینیومی

برای پیاده سازی سیستم بازشو پنجره ،از اجزایی استفاده می شود که به آن یراق الات می گویند. در واقع یراق الات تجهیزاتی هستند که در کنار پروفیل های آلومینیومی بکار گرفته می شوند تا پنجره یا درب آلومینیومی ساخته شوند. برای هر سیستم بازشویی از یراق الات مخصوص همان سیستم بازشو استفاده می شود. بدیهی است هر چه سیستم بازشو پیجیده تر باشد یراق الات آن هم قیمت بالاتری دارد و پیاده سازی ان سخت تر است. به همین خاطر است که مثلا قیمت ساخت یک پنجره با ابعاد یکسان برای دو سیستم بازشو مختلف متفاوت است. برای مثال یراق الات پنجره کشویی شامل نوار مویی، قطعه ضربه گیر، تراز استوپر، بلبرینگ، قفل کن، دستگیره، کیپر پنجره، تسمه یراق، گونیای دکمه دار می شود.

یراق الات پنجره های آلومینیومی

در میان سیستم های بازشو،یراق الات محوری ،یراق الات لیفت اسلاید و یراق الات دوجهته نسبت به مدل های دیگر گرانتر هستند.

 

انواع پنجره آلومینیومی از نظر سیستم بازشو

پنجره های الومینیومی به دو دسته کلی تقسیم می شوند. یک دسته پنجره های فیکس یا ثابت (fix) هستند که بازشو ندارند و به همین خاطر هیچ گونه یراق الاتی در ساخت آنها استفاده نمیشود. این پنجره ها از فریم (قاب آلومینیومی) وشیشه ساخته می شوند. این نوع پنجره ها برای جاهایی کاربرد دارند که فقط می خواهیم از خاصیت نورگیری پنجره استفاده نمائیم و نیازی به امکان باز و بسته نمودن پنجره برای تهویه هوا و … نداریم.

پنجره های ثابت در مقایسه با دیگر انواع پنجره های دو جداره کمترین آلودگی صوتی را دارد. از دیگر مزایای پنجره ثابت این است که بهترین میزان دید را بدون مزاحمت فریم برای شخص ایجاد میکند.همچنین به خاطر فیکس بودن (fixed) عایقی در برابر گرد و خاک، سرما و گرما است.این مدل پنجره دو جداره را میتوان از پر مصرف ترین نوع پنجره دو جداره  آلومینیومی نام برد زیرا در تمامی مدل های ترکیبی استفاده می گردد و به دلیل ثابت بودن آن در نواحی نورده به صورت دیواره نیز کاربرد دارد.

از آنجایی که این نوع پنجره بدون یراق الات می باشد.ارزانترین نوع پنجره آلومینیومی محسوب می شود.

پنجره آلومینیومی فیکس یا ثابت

دسته دوم پنجره های آلومینیومی پنجره های با لنگه متحرک هستند، که برحسب اینکه بازشو این پنجره ها به چه صورت باشد، به دو دسته کلی تقسیم می شوند:

  • پنجره های لولایی
  • پنجره های کشویی

 

 پنجره های لولایی

در پنجره های لولایی لنگه متحرک پنجره به سمت داخل باز می شود. در این نوع پنجره، لنگه پنجره با استفاده از یراق الات لولایی(شامل لولا و….) به لنگه ثابت پنجره متصل می گردد و این لنگه ها در فریم پنجره قرار می گیرند.

در و پنجره لولایی

 

پنجره های لولایی  این قابلیت را دارند که به صورت تک حالته یا دوحالته ساخته شوند. یعنی اگر پنجره لولایی فقط از یک سمت (چپ یا راست یا بالا  یا پایین) قابل بازشدن باشد در واقع این پنجره تک حالته است .اما اگر یک پنجره را بتوان از دوجهت چپ (یا راست) و بالا  باز نمود این پنجره دوحالته لولایی می باشد .در ساخت این پنجره بسیار کاربردی از یراق الات دوجهته استفاده می شود که نسبت به براق الات تک جهت قیمت بالاتری دارد.

 

پنجره تک حالته:پنجره ای که فقط از یک جهت به صورت لولایی باز وبسته می شود.  باز شدن اين نوع از پنجره بر روی يك محور به صورت افقی می باشد. اين نوع از پنجره دارای ويژگی های زير می باشد:

الف)پایین بودن قيمت نسبت به بقيه بازشو ها

ب)تغيير جهت (سش) يا بازشو از راست به چپ و يا از چپ به راست با كمترين زمان و قيمت و همچنین اجرا در محل

ج)تعويض راحت لولا ها و يراق آلات درصورت نياز

 

 

پنجره الومینیومی تک حالته

 

 

پنجره دوحالته :بازشو اين نوع از باز شدن روي دو محور افقي و عمودي با يك دستگيره است. پنجره  دوحالته را می توان هم از سمت چپ یا راست باز نمود هم از سمت بالا. باز شدن  پنجره دو حالته روي دو محور افقي و عمودي با يك دستگيره است.
در شکل زیر نحوه باز وبسته شدن پنجره  دوحالته نشان داده شده است.

پنجره آلومینیومی دوحالت بازشو(دوحالته)

پنجره های کشویی الومینیومی

در پنجره های کشویی لنگه های پنجره در درون فریم به صورت کشویی به سمت چپ یا راست کشیده می شوند(باز وبسته می شوند). این پنجره ها به دلیل عدم اشغال فضای بیرون از قاب پنجره از محبوبیت بالایی برخوردارند و بسیار کاربردی می باشند.

پنجره کشویی تک ریل(مونو ریل): در این پنجره کشویی فقط یک لنگه پنجره قابلیت حرکت دارد و لنگه دیگر ثابت است.

پنجره کشویی جفت ریل: در این پنجره قاب پنجره عرض بیشتری دارد و این امکان وجود دارد که دو لنگه قابلیت حرکت داشته باشند .یعنی پنجره هم از سمت چپ قابل بازشدن است هم از سمت راست.برای ساخت این نوع پنجره از پروفیل های با ضخامت بالاتر استفاده می شود.

تقسیم بندی پنجره های آلومینیومی به دو دسته پنجره های لولایی و کشویی ختم نمی شود و خود این پنجره ها باز تنوع مدل دارند.

 

سایر مدل های پنجره آلومینیومی

 

پنجره فرانسوی:

در این نوع پنجره دو لنگه پنجره از کنار پنجره باز می شوند و امکان دید کامل به بیرون را فراهم می آورند.برای آشنایی کامل می توانید مقاله مربوط به در و پنجره فرانسوی را بخوانید.

نمایی از پنجره فرانسوی

 

پنجره كلنگی

سیستم (سش) باز شوی این پنجره دوجداره  به صورت یک جهت باز شو حول محور زیرین تعبيه شده كه بصورت استاندارد قابليت تغيير حالت دارد و مزایای خاص خود را داراست كه مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • قابلیت نصب دو نوع یراق آلات
  • مورد استفاده در راه پله و نورگیر و حمام و سرویس های بهداشتی
  • تعویض و نصب سریع
  • قابلیت تغییرجهت (سش) باز شو

 

 

پنجره آکاردئونی

نحوه بازشدن پنجره آکارئونی در شکل زیر نشان داده است.این پنجره بسیار خاص و زیباست و از قیمت بالاتری به دلیل استفاده از یراق الات مخصوص،برخوردار است.

پنجره آکاردئونی

 

>> آشنایی بیشتر با پنجره های آکاردئونی

 

پنجره محوری

در این نوع پنجره باز شدن پنجره حول یک محور در قسمت مرکزی پنجره صورت  می پذیرد.در ریر چند نمونه پنجره آلومینیومی محوری نمایش داده شده است.

پنجره آلومینیومی محوری

 

 

پنجره فولكس واگنی:

این نوع از پنجره به دلیل یراق آلات خاص خود مصارف خاصی دارد و سيستم بازشوی اين پنجره مانند باز شدن درب  ماشين های فولكس واگن مي باشد و به همین دلیل این نام را بخود گرفته است.
پنجره فولکس واگنی نسبت به پنجره کشویی دارای فیتینگ بیشتری است و این قابلیت به این دلیل است که پنجره از چهارچوب خود کاملا جدا شده و بعد در ریل جانبی بروی لت ثابت قرارمی گیرد.به دلیل ساختار پیچیده تر و پیشرفته تر این نوع پنجره و استفاده از یراق الات بیشتر، نسبت به پنجره کشویی  از قیمت بالاتری نیز برخوردارتر است.

 

 

درمقاله ای به طور مفصل به معرفی مدلهای پنجره دوجداره  پرداخته ایم که می توانید ان را مطالعه کنید.

 

 

انواع پنجره الومینیومی از نظر تعداد لنگه و کتیبه

فرض کنید ابعاد یک پنجره  ۱٫۵ متر در ۱٫۵ متر باشد و شما می خواهید آن را با ساده ترین نوع سیستم بازشو یعنی سیستم لولایی تک جهت بسازید. در این حالت پنجره شما به دو شکل زیر قابل ساخت است:

پنجره دو لنگه کتیبه دار و بدون کتیبه

اگر شما بخواهید لنگه پنجره کوچکتر و سبکتر باشد می توانید از مدل پنجره کتیبه دار استفاده نمائید. انتخاب این که در ساخت پنجره از کتیبه استفاده نمائید یا اینکه میخواهید پنجره تا حد ممکن ساده باشد و کتیبه نداشته باشد به شما بستگی دارد. برای بازشو های لولایی بهتر است که ارتفاع پنجره خیلی بلند نباشد تاراحتتر باز وبسته شود و به پرده گیر نکند.اما برای باز شو کشویی چنین محدوددیتی وجود ندارد و همه چیز به سلیقه شما بستگی دارد. البته نگران نباشید ما در های اداک شما  را برای انتخاب بهترین مدل با توجه ابعاد و محل بکارگیری پنجره راهنمایی می کنیم تا از نتیجه کار رضایت کامل داشته باشید.

 

وزن پنجره آلومینیومی

یکی از نکاتی که در ساخت پنجره های دوجداره باید در نظر گرفت اینست که وزن درب یا پنجره ساخته  شده چقدر خواهد شد. اهمیت این مسئله از آن جهت است که بدانیم درب یا پنجره چه میزان وزنی را به سازه اضافه خواهد کرد و مسئله حمل درب با پنجره در ابعاد بزرگ هم مسئله مهمی است که باید به ان توجه نمود.

در قدیم برای محاسبه قیمت پنجره آلومینیومی وزن پنجره ملاک بود اما امروزه ملاک محاسبه قیمت مترمربع می باشد. بنابراین دانستن این مسئله برای خریدار درب یا پنجره ، امروزه  اهمیت چندانی ندارد. اما اگر در حالت کلی بخواهید بدانید که وزن درب یا پنجره را قبل از ساخت چگونه می توان تخمین زد فرمول محاسبه آن به شرح زیر است:

متراژ پروفیل مصرفی در ساخت درب یا پنجره * وزن متر طول پروفیل= وزن تقریبی درب یا پنجره آلومینیومی

وزن متر طول برای پروفیل های مختلف فرق می کند.برای مثال وزن یک متر پروفیل ترمال بریک(سیستم AS54 )، ۱٫۸ کیلوگرم می باشد.در حالی که یک متر پروفیل سیستم نرمال،۱٫۵ کیلوگرم می باشد.

برای مثال اگر بخواهیم یک پنجره با ابعاد ۱متر در ۱متر در در نظر بگیریم. متراژ پروفیلی که برای ساخت این پنجره لازم است مصرف شود برابر ۱۰ متر خواهد بود.

برای محاسبه نهایی و دقیق لازم است وزن شیشه و یراق الات را هم به این مقدار اضافه نمود. الیته معمولا برای ابعاد بزرگ که جابجایی سختتتر است معمولا شیشه را در محل نصب بر روی پنجره سوار می کنند.

 

 

پنجره های الومینیومی رنگی

پنجره های الومینیوم تنوع رنگی بالایی دارند و شما میتوانید با دیدن کاتالوگ رنگهای پروفیل ک کارشناسان ما در اختیارتان می گذارند رنگ متناسب با دکوراسیون منزلتان را انتخاب نمایید.

پروفیل های رنگی آلومینیومی

 

رنگ‌آمیزی پروفیل‌های آلومینیومی در ساخت پنجره‌ها از طریق روش‌های مختلفی انجام می‌شود. دو روش رنگ‌آمیزی متداول برای پروفیل‌های آلومینیومی عبارتند از رنگ‌آمیزی پودری (Powder Coating) و آنودایزینگ (Anodizing).

در روش رنگ‌آمیزی پودری، پودر رنگی خاصی که شامل رنگ‌دهنده‌ها، رزین‌ها و مواد مکمل است، روی سطح پروفیل آلومینیومی الکترواستاتیکا پاشیده می‌شود. سپس پروفیل‌ها در یک فرن با دمای بالا قرار می‌گیرند تا پودر رنگی ذوب شود و به سطح آلومینیوم بچسبد. در نهایت، پروفیل‌ها خنک شده و رنگ خود را به خوبی نگه می‌دارند. روش رنگ‌آمیزی پودری به دلیل دارا بودن ویژگی‌هایی مانند مقاومت بالا در برابر خش، تغییرات دمایی، آب و نور خورشید، محبوبیت زیادی در صنعت ساختمان و استفاده در پنجره‌های آلومینیومی پیدا کرده است. همچنین، این روش امکان رنگ‌آمیزی پروفیل‌ها در انواع رنگ‌ها و تم‌های مختلف را فراهم می‌کند.

در روش آنودایزینگ، یک لایه نازک از اکسید آلومینیوم بر روی سطح پروفیل آلومینیومی ایجاد می‌شود. این لایه اکسید آلومینیوم می‌تواند بر روی سطح پروفیل باقی بماند یا با استفاده از رنگ‌های مختلف از بین برود. در صورت استفاده از رنگ‌ها، رنگ به طور معمول درون لایه اکسید آلومینیوم جا می‌گیرد تا رنگ پایداری بالایی داشته باشد. آنودایزینگ علاوه بر ایجاد ظاهر زیبا، مقاومت بالا در برابر خوردگی، زنگ زدگی و تأثیرات محیطی را به پروفیل آلومینیومی می‌بخشد. رنگ‌های موجود برای آنودایزینگ شامل مات، مات سخت، براق و رنگ‌های متنوع دیگر می‌شوند.

 

پروفیل های رنگی الومینیوم

 

پروفیل‌های آلومینیومی قابل رنگ‌آمیزی در انواع رنگ‌ها و تم‌های مختلف هستند. این شامل رنگ‌های استاندارد مانند سفید، مشکی، کرم یا شامپاینی ،خاکستری و….، همچنین رنگ‌های طبیعی مانند نقره‌ای و طلایی است. علاوه بر آن، رنگ‌های سفارشی (قرمز،سبز،آبی و …)نیز برای پروفیل‌های آلومینیومی در دسترس هستند که به صورت خاص بر اساس درخواست مشتری و با استفاده از سیستم‌های رنگ‌آمیزی پودری یا آنودایزینگ انجام می‌شود

انتخاب پنجره های رنگی الومینیومی این مزیت را دارد که  لایه رنگ روی آلومینیوم باعث افزایش مقاومت این فلز می شود و در واقع به عنوان یک محافظ برای ماندگار نمودن این فلز عمل می کند.پرکاربردترین و محبوبترین رنگهایی که معمولا مشتریان برای ساخت درب یا پنجره سفارش می دهند رنگهای سفید پودری  و طیف رنگ  قهوه ای طرح چوب می باشد. رنگ سفید که براحتی با هر دکوراسیونی ست می شود و باعث بزرگتر جلوه دادن فضا می شود.رنگ قهوه ای طرح چوب هم برای کسانی که مایلند از زیبایی رنگ چوب در کنار مزایای بی نظیر فلز الومینیوم بهره ببرند انتخاب مناسبی می باشد.

پنجره الومینیومی طرح چوب- های اداک

 

 

 

شیشه پنجره های الومینیومی

از انجا ک بیشتر مساحت پنجره را شیشه تشکیل می دهد انتخاب شیشه مناسب از اهمیت بسزایی برخوردار است.

در ساخت پنجره الومینیومی می توان از شیشه ساده، مشجر(طرح دار)،رفلکس و …. استفاده نمود. همچنین شیشه ها علاوه بر تنوع در مدل، از نطر رنگی هم تنوع بالایی دارند و می توانید با توجه ب رنگ سنگ نما ساختمانتان، رنگی را برای شیشه انتخاب کنید که هارمونی بیشتری با رنگ نمای کلی ساختمان داشته باشد. شیشه های ساده در رنگهای دودی، برنز، طلایی و شیشه های رفلکس در رنگهای نقره ای، طلایی و برنز موجودند.

مسئله مهم دیگر در مورد شیشه های پنجره های آلومینیومی،ضخامت این شیشه ها می باشد. شیشه های مورد استفاده در درو پنجره های آلومینیومی در ضخامت های ۶mm، ۸mm، ۱۰ mm و ۴mm موجودند.هر چه ضخامت شیشه بالاتر باشد دوام و قیمت بالاتری دارد. در ساخت پنجره های آلومینیومی دوجداره،از ضخامت شیشه  ۱۸mm /20mm /24/mm/30 mm استفاده می کنند. یعنی ضخامت ۱۸ میلی متر از کنار هم قرار دادن دو شیشه ۴ میلی متر به اضافه ۱۰ میلی متر اسپیسر بین دوشیشه  به دست می آید.

 

رنگهای مختلف شیشه پنجره آلومینیومی

 

قیمت این شیشه ها بر اساس ضخامت،نوع و رنگ متغیر است که در مقاله ای ب طور کامل به آن پرداخته ایم‌.

>>اطلاعات جامع درباره شیشه دوجداره

 

سوال متداول درباره پنجره آلومینیومی:

آلومینیوم یا یوپی وی سی؟مسئله اینست!

با آمدن پنجره های یوپی وی سی روی کار،امروزه اولین سوالی که در ذهن هر کسی که قصد سفارش در و پنجره را داشته باشد اینست که پنجره آلومینیومی بهتر است یا یو پی وی سی؟ ما در مقاله ای به طور مفصل به این موضوع پرداخته ایم که شما می توانید با مطالعه آن پاسخ سوال خود را دریافت نمائید.

ما در های اداک هر دو نوع پنجره الومینیومی و یو پی وی سی را می سازیم و برای ما  بعنوان سازنده فرقی ندارد که شما کدام یک را ترجیح می دهید، اما اگر می خواهید پنجره ای عمری و بادوام، با کیفیت و قابل بازیافت داشته باشید، قطعا به شما پیشنهاد می دهیم که پنجره تان را با متریال آلومینیوم بسازید چرا که پروفیل های آلومینیوم دوام و ماندگاری بالایی دارند، در حالیکه پروفیل های یو پی وی سی چون ماهیت پلاستیکی دارند در اثر گذر زمان کدر می شوند و ماندگاری ندارند. همچنین یراق الاتی که در ساخت پنجره های یو پی وی سی  استفاده می شوند تقریبا یک سوم قیمت یراق الات پنجره های آلومینیومی را دارند. چرا که این یراق الات معمولا از پلاستیک و مواد با کیفیت پایین ساخته می شوند. برای همین است که قیمت تمام شده ساخت پنجره های یوپی وی سی ارزانتر است و معمولا بسازبفروشان که در پی سود بیشتر هستند از این پنجره ها در ساختمان سازیشان بیشتر استفاده می کنند. در واقع علت رایج شدن پنجره های یوپی وی سی قیمت پایین تر این پنجره ها نسبت به پنجره آلومینیومی است. البته این کاهش قیمت به بهای کاهش کیفیت و ماندگاری نیز می باشد.انتخاب با شماست؟کیفیت و ماندگاری یا هزینه پایین؟؟!!

همچنین، پنجره های الومینیومی تنوع بالایی از نظر نوع بازشو دارند که در پنجره های upvc وجود ندارد. مثلا شما نمی توانید پنجره لیفت اسلاید را با یوپی وی سی بسازید.

خرید پنجره الومینیومی

برای سفارش پنجره الومینیومی  ابتدا باید ابعاد دقیق در  یا پنجره خود را  برای ما ارسال کنید  .برای اینکه بدانید چطور باید اندازه گیری را انجام دهید تا ابعاد دقیقی در اختیار ما قرار دهید می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید  تا  شما را راهنمایی کنند.توصیه ما اینست که چنانچه تصمیم شما برای ساخت پنجره یا درب جدی است از کارشناسان ما بخواهید تا فرایند اندازه گیری را خودشان انجام دهند تا از هرگونه مشکلی در فرایند نصب، پیشگیری شود.

عمل نصب پنجره های الومینیومی  توسط متخصص نصب پنجره باید صورت پذیرد.بعد از اتمام ساخت پنجره ، کارشناسان نصب های اداک ،در و پنجر های الومینیومی را به محل نصب برده و آن را نصب می کنند.برای اینکه فرایند نصب آسانتر انجام شود و مشکلی در فرایند نصب ایجاد نشود بهتر است که  اندازه گیری درب یا پنجره هم توسط نیروی نصاب انجام پذیرد. قیمت حمل و نصب پنجره الومینیومی به قیمت تمام شده سفارش اصافه می گردد.معمولا هزینه نصب ۱۰ درصد مبلغ تمام شده پروژه می باشد و هزینه حمل جدا محاسبه می گردد.

 

قیمت پنجره الومینیومی

برای اگاهی از قیمت پنجره الومینیومی کافیست فرم زیر  را پرکنید تا قیمت حدودی پنجره یا در الومینیومی را حداکثر تا ۲۴ ساعت به شما اعلام کنیم تا با اگاهی از قیمت حدودی برای سفارش  پنجره تصمیم گیری کنید. در نهایت برای ثبت سفارش می توانید از طریق یکی از شبکه های اجتماعی ما در تلگرام، واتساپ، روبیکا و ایتا  یا از طریق تماس تلفنی با شماره های زیر با ما تماس بگیرید:

۰۹۱۲۸۹۲۴۱۰۸

۰۹۱۲۳۱۸۹۰۳۸

استعلام قیمت در و پنجره دوجداره و دریافت پیش فاکتور  

 

برخی از نمونه کارهای ما:

پنجره (در )آلومینیومی طرح چوب ساخته شده توسط شرکت های اداکنمونه درب آلومینیومی های اداک  نمونه درب الومینیومی رنگی hiadak

 

سوالات و نظرات شما درباره این مطلب: