نکاتی که باید قبل از خرید پنجره دوجداره کشویی بدانید!

مکانهای مناسب پنجره دوجداره کشویی

پنجره دوجداره کشویی یا ریلی، یکی از محبوبترین و پرکاربردترین مدل ‌های پنجره دوجداره می‌باشد. دراین مدل پنجره، کافیست لنگه‌ی پنجره را به سمت راست یا چپ بکشیم تا با جابجا شدن لنگه‌ها روی ریل، پنجره باز یا بسته شود.

انواع پنجره دوجداره کشویی از نظر سیستم پروفیل

پنجره دوجداره بر اساس نوع سیستم پروفیل، به سه دسته نرمال اختصاصی، ترمال بریک و upvc تقسیم بندی می شود. هر کدام از این سیستم‌ها در چند مقطع متفاوت تولید می‌شوند که بسته به ابعاد پنجره از مقطع مناسب آن استفاده می‌شود. برای مثال در پنجره‌های بزرگتر، نیاز به استفاده از مقاطع با ضخامت بیشتر می‌باشد تا قادر به تحمل وزن پنجره باشد و شکاف و تغییرشکلی در پروفیل ایجاد نشود. (به اصطلاح دفرمه نشود. در حالی که برای پیاده سازی پنجره‌هایی با ابعاد کوچکتر، از سیستم پروفیل با مقطع ظریف تر استفاده می شود چرا که این مقاطع براحتی قادر به تحمل وزن پنجره می‌باشند و نیازی به استفاده از مقاطع ضخیم نیست. طبیعیست که هر چه ضخامت پروفیل بیشتر باشد قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود.

سیستم های مختلف پنجره دوجداره کشویی

کدام نوع پنجره دوجداره کشویی بهتر است؟

اگر می‌خواهید پنجره‌ای با عمر بالا، عایق بندی عالی، زیبا و بادوام داشته باشید، بهترین انتخاب قطعا پنجره دوجداره کشویی با سیستم ترمال بریک، خواهد بود. پنجره ترمال بریک کشویی به دلیل برخورداری از همه ویژگی های یک پنجره خوب، از قیمت بالاتری نسبت به پنجره کشویی نرمال و upvc برخوردار است. بنابراین اگر می خواهید یکبار برای خرید پنجره هزینه کنید و یک پنجره عمری و با دوام داشته باشید شک نکنید که سیستم ترمال بریک بهترین انتخاب برای ساخت پنجره دوجداره کشویی می باشد.

اما اگر به هر دلیلی با محدویت بودجه مواجهید، انتخاب بعدی پنجره دوجداره کشویی نرمال اختصاصی و سپس پنجره دو جداره کشویی یو پی وی سی می‌باشد.
سیستم upvc از عایق بندی بهتری نسبت به سیستم نرمال برخوردار است و اگر عایق بندی برای شما حائز اهمیت است از پنجره کشویی دوجداره با سیستم upvc استفاده کنید.در مقابل سیستم نرمال اختصاصی از دوام بیشتری برخوردار است .
از نظر نحوه پاک شدن این پنجره‌ها هم، پنجره های دوجداره آلومینیومی (نرمال اختصاصی و ترمال بریک) به راحتی با یک دستمال مرطوب پاک می شوند، اما پنجره دوجداره upvc ممکن است به تینر برای تمیز شدن نیاز داشته باشد.
همچنین پنجره ساخته شده با سیستم آلومینیومی به دلیل براق تر بودن نسبت به سیستم upvc، از زیبایی بیشتری برخوردار است.

مدل های پنجره دوجداره کشویی (تک ریل و دو ریل)

پنجره های دوجداره کشویی در دو مدل تک ریل و دو ریل تولید می شوند. در حالت تک ریل، یک لنگه پنجره قابلیت حرکت و جابجا شدن دارد؛ در حالی که در حالت دو ریل دو لنگه پنجره قابلیت حرکت دارند. در مدل تک ریل، فقط برای یکی از لنگه‌ها از ریل و غلطک استفاده می شود و به همین خاطر از عایق بندی بهتری برخوردار است. درمقابل، نقطه قوتی که می توان برای پنجره های دو ریل نام برد، امکان باز نمودن پنجره از دو سمت می باشد که در پنجره های سه لنگه براحتی می توان دو لنگه کناری را باز نمود و در پنجره های دولنگه، به دلخواه یکی از لنگه ها را باز نمود.پنجره های کشویی دوریل نسبت به پنجره های کشویی تک ریل، عرض سطح مقطع پایین تری دارند.
تعداد لنگه های پنجره دوجداره، بسته به ابعاد قابل افزایش است و می تواند ۴ لنگه یا بیشتر هم باشد. بدیهی است با افزایش لنگه‌ها ،قیمت پنجره هم افزایش می‌یابد. در ابعادی که پنجره دوجداره کشویی قابلیت اجرا در حالت سه لنگه یا ۴ لنگه را داشته باشد، پیشنهاد می‌شود که به صورت ۳ لنگه ساخته شود تا فضای بیشتری از پنجره را نمای شیشه ای تشکیل داده و چشم انداز زیباتری را فراهم آورد.

کدام مدل پنجره دوجداره کشویی بهتر است؟

برای انتخاب تک ریل یا دوریل بودن پنجره مهم است که بدانید پنجره های کشویی تک ریل از عایق بندی بهتر و قیمت بالاتری نسبت به پنجره های کشویی دو ریل برخوردارند. اما متحرک بودن دو لنگه پنجره دو ریل هم ویژگی مثبتی است که نمی توان آن را نادیده گرفت. بنابراین بسته به این که اولویت شما در انتخاب کدام مورد است یکی از این دو مدل را برای پنجره خود انتخاب کنید. مشاوران های آداک می توانند با در اختیار داشتن ابعاد پنجره منزل شما، به شما مدل‌های مختلفی(از نظر تعداد لنگه، وجود یا عدم وجود کتیبه، تک ریل یا دوریل بودن، ابعاد لنگه ها) را که می تواند پنجره کشویی اجرا شود معرفی کنند، تا بتوانید مدل مورد نظرتان را به راحتی انتخاب کنید. برای مثال  یک پنجره کشویی با ابعاد دو و نیم متر در سه متر می تواند به شکل سه لنگه مساوی، سه لنگه نامساوی یا چهارلنگه ساخته شود.

معایب پنجره دوجداره کشویی

مهمترین عیبی که می توان برای پنجره کشویی برشمرد عایق بندی پایین‌تر آن (حدود ۲۰درصد) نسبت به پنجره های لولایی می باشد.
عیب دیگری که برای پنجره های کشویی می توان بیان نمود این است که همیشه برای تمیز نمودن بخشی از شیشه، با مشکل مواجه می شویم و برای تمیز نمودن کامل پنجره نیاز است که لنگه ها را در آورده و بیرون از قاب پنجره تمیز نمائیم.

ابعاد پنجره دوجداره کشویی

پنجره های کشویی در ابعاد حداقل ۶۰ در ۸۰ (سانتی متر ) و حداکثر ۴ متر قابل ساخت هستند. در ابعاد بزرگ برای ساخت پنجره از پروفیل هایی با مقطع ضخیم‌تر استفاده می‌شود تا قادر به تحمل وزن سنگین پنجره باشند.

پنجره های دوجداره کشویی در چه جاهایی استفاده می شوند؟

پنجره دوجداره کشویی مناسب برای ورودی جیاط

بهترین مدل برای ساخت پنجره دوجداره، در مناطقی با آب و هوای معتدل که عایق بندی پنجره از اهمیت کمتری برخوردار است، پنجره دوجداره کشویی می باشد، زیرا براحتی باز و بسته می شوند، فضایی اشغال نمی کنند و چشم انداز زیبایی را فراهم می آورند. هر چه ابعاد لنگه های پنجره کشویی بزرگتر باشد، نورگیری و زیبایی پنجره دوچندان خواهد شد.

پنجره های دوجداره کشویی در نقاط مختلف ساختمان نظیر اتاق خواب، آشپزخانه، ورودی تراس(بالکن)، رابط بین ورودی ساختمان و حیاط منزل و…. کاربرد دارد.

پنجره دوجداره کشویی بهتره یا لولایی ؟

 

 

مهمترین مزیتی که می توان برای پنجره دوجداره کشویی برشمرد، جابجا شدن آن بر روی ریل در هنگام باز نمودن پنجره می‌باشد که مانع اشغال فضا می شود. و این مهمترین مزیتی است که پنجره های کشویی نسبت به پنجره های لولایی دارند.
یکی دیگر از اشکالاتی که هنگام استفاده از پنجره های لولایی با آن مواجه می شویم این است که هنگام باز نمودن پنجره، امکان گیر کردن پرده به گوشه های تیز پنجره وجود دارد که باعث پارگی پرده خواهد شد. اما در پنجره های کشویی چنین مشکلی وجود ندارد و براحتی می توانیم با نصب پنجره کشویی، بدون هیچ دغدغه‌ای از انواع مدل پرده استفاده نمائیم. در مقابل می‌توان از عایق بندی بهتر پنجره های لولایی در مقابل پنجره های کشویی نام برد.
بنابراین در جاهایی که مشکل کمبود فضا وجود ندارد، یا مناطق خیلی شلوغ یا پر از گرد و خاک شاید بهتر باشد از پنجره های لولایی استفاده کنید. اما با توجه به کوچکتر شدن خانه ها و بیشتر دفاتر اداری، مسئله عدم اشغال فضا روز به روز مهم تر می‌شود و همین مسئله سبب استقبال فراوان از پنجره های کشویی شده است.
لازم به ذکر است با وجود دوجداره بودن پنجره، دیگر مشکلی از نظر عایق بندی نیز، متوجه پنجره های کشویی نمی‌شود و براحتی می‌توان پنجره دوجداره کشویی را انتخاب کرده و از مزایای آن بهره برد.
از نظر قیمت نیز پنجره های کشویی دوجداره از قیمت بالاتری نسبت به پنجره های لولایی دوجداره برخوردارند و در پروژه‌های بزرگ که محدودیت بودجه ساخت وجود دارد شاید انتخاب پنجره لولایی بصرفه‌تر از پنجره های کشویی باشد.
انتخاب پنجره لولایی یا کشویی کاملا به اولویت‌های خریدار بستگی دارد، به طور کلی می توان گفت پنجره های دوجداره لولایی عایق بندی بهتر و هزینه پایین‌تری دارند ولی پنجره های دوجداره کشویی، کاربرد بیشتر و قیمت بالاتری دارند، نمای زیباتری را فراهم می‌آورند و حتی در ویلاهای بزرگ هم که محدودیت فضا وجود ندارد به دلیل ظاهر شیک و نمای زیبایی که به خانه می دهند، بیشتر از این مدل پنجره استفاده می شود.

قیمت پنجره دوجداره کشویی

قیمت پنجره دوجداره کشویی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و ارائه قیمت دقیق برای مدل های مختلف به ابعاد، مدل پنجره، نوع یراق آلات و… بستگی دارد. اما برای شفاف سازی و ایجاد ذهنیت در مورد اختلاف قیمت مدل های مختلف پنجره دوجداره کشویی می توانیم یک مثال ارائه دهیم.
اگر فرض کنید بخواهیم یک پنجره با ابعاد ۱ متر در ۱ متر را با سیستم نرمال اختصاصی پیاده کنیم و قیمت تمام شده پنجره حدود سه میلیون تومان شود، هزینه ساخت این پنجره با همین ابعاد با استفاده از سیستم ترمال بریک حدود چهار میلیون و پانصد هزار تومان خواهد شد و قیمت ساخت همین پنجره با استفاده از سیستم upvc حدود سه میلیون و دویست هزار تومان تا سه میلیون و چهارصد هزارتومان تمام خواهد شد. چرا که یراق آلات upvc برای ساخت پنجره کشویی کمی گرانتر از یراق الات نرمال اختصاصی خواهد بود. البته به علت تعدد پروفیل upvc در بازار، قیمت پنجره کشویی upvc بسیار متغیر خواهد بود.

 

برای سفارش ساخت پنجره دوجداره کشویی می توانید همین حالا با شماره تلفن های ما تماس بگیرید . شرکت ما آماده انجام پروژه های کوچک و بزرگ شما می باشد.

سوالات و نظرات شما درباره این مطلب: