انواع تایل سقف کاذب ۶۰ در ۶۰

بدون شک سقف های کاذب یکی از مهمترین عناصر زیبایی بخش در اماکن مدرن امروزی هستند و بدون استفاده از این نوع سقف ها، بدون شک معماری مدرن، چیزی کم خواهد داشت. استفاده از این سقف ها علاوه بر اینکه زیبایی فضای شما را چندین برابر می کنند، مزایای زیادی به همراه دارند و ارزش افزوده ای را ایجاد می کنند. در واقع استفاده از سقف کاذب در ساختمان،ارزش افزوده ای  به آن خواهد بخشید.

سقف های کاذب در قالب تایل هایی به صورت پیش ساخته آماده می شوند و سپس به محل مورد نظر حمل و نصب می شوند. یکی از اندازه های متداولی که این تایل ها ساخته می شوند تایل های ۶۰ در ۶۰ هستند که در انواع و اقسام جنس،رنگ و طرح ها  ساخته می شوند.با ما همراه باشید تا در این مقاله شما را با انواع تایل های شصت در شصت سقف کاذب و مزایا و معایب هر کدام آشنا کنیم.

انواع سقف کاذب

سقف کاذب به صورت تایل ۶۰ در ۶۰ جنس های زیادی را شامل می شود،به عبارتی دیگر انواع سقف کاذب مشبک ۶۰*۶۰ جنس و ظاهر متفاوتی دارد که هریک خصوصیات منحصربفردی را نیز دارا هستند و باید با توجه به آنها ، متریال مناسب را انتخاب و اجرا نمود.

موادی که در پروسه ی تولید سقف کاذب مشبک مورد استفاده قرار می گیرد معمولا شامل : pvc، طلق و شیشه، گچ و ام دی اف می باشد که هر کدام نیز به دسته های مختلفی از نظر نوع تولید،چاپ و یا اجرای طرحی بر روی تایل ها تقسیم بندی خواهند شد. به عنوان مثال اگر بر روی تایل گچی حفره های مخصوصی ایجاد شود خاصیت آکوستیک (عایق صدا) پیدا می کند؛ اگر عکسی بر روی تایلهای طلقی چاپ شود با نام آسمان مجازی شناخته می‌شود و همچنین اگر طرحی با دستگاه لیزر بر روی ورق ام دی اف،پی وی سی نقش ببندد به سقف کاذب cnc و یا همان سقف معرق معروف خواهد شد.

سقف-کاذب مشبک

در ادامه شما با جزئیات بیشتری در مورد سقف مشبک گچی ، پی وی سی و طلقی و ویژگی های هر کدام آشنا خواهید شد.

سقف های کاذب کناف در دو نوع یکپارچه و مشبک تولید و ارائه می شود.

سقف کاذب یکپارچه:

ورق های کناف، سقف های سبکی هستند که به واسطه تولید صنعتی ؛ دارای مشخصات فنی استاندارد ( با مقاومت در برابر زلزله ) بوده و جایگزین بسیار مناسبی برای سقف های کاذب غیراستاندارد ساخته شده با رابیتس و گچ می باشند.
این ساختار شامل زیرسازی فولادی سبک ( متصل به سقف اصلی ) بوده که صفحات روکش دار گچی به وسیله پیچ مخصوص بر روی آنها نصب می شوند.

درزهای میان این صفحات به وسیله نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده و بدین ترتیب سطحی یکپارچه و بدون درز حاصل می شود که دارای قابلیت رنگ آمیزی ( بلافاصله بعد از خشک شدن بتونه و اجرای ماستیک ) می باشد.

فضای خالی پشت سقف کاذب ، امکان استفاده از انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم نموده و عبور و دسترسی به تاسیسات الکتریکی و مکانیکی را میسر می سازد.از دیگر مزیت های کناف می توان به انعطاف معماری بالا ، و عدم نیاز به پیش بینی آویز ( همانند سقف های کاذب با مصالح بنایی ) اشاره نمود.

سقف کاذب مشبک:

سقف کاذب مشبک کناف از شبکه سازه های سپری و تایل های گچی تشکیل می شوند؛شبکه مذکور به وسیله آویزهای قابل تنظیم به سقف اصلی متصل گردیده و سپس تایل های ۶۰*۶۰ درون این شبکه قرار می گیرند.

از جمله ویژگی های این ساختار:نصب سریع و آسان ، دسترسی آسان به فضای تاسیساتی پشت و تعمیر و نگهداری آسان می باشد.

تایل های گچی و معدنی،در سقف های کاذب مشبک به کار می روند.
از شبکه سازه های سپری که به وسیله آویزهای قابل تنظیم ، به سقف اصلی متصل گردیده و تایل های سقفی که درون این شبکه قرار می گیرند ، تشکیل شده اند.تایل های سقفی در طرح های زیبا و متنوع و ابعاد مختلف به طراحان خصوصیات آکوستیکی ، مقاومت در برابر حریق و ایمنی در برابر زلزله را به همراه امکان دسترسی به فضای پشت عرضه می نماید.

 

تایل آکوستیک (جذب و عایق صدا)

تایل های آکوستیک دارای ضخامت های ۸ میل ، ۱۲ میل و ۱۵ میل می باشد که برای فضاهای استودیو، فضاهای صدابرداری و فضاهای اتاق کنفرانس و … کاربرد دارد. انواع تایل های آکوستیک از نظر لبه تایل به دو دسته” بدون لبه و لبه دار” تقسیم می شود.
تایل بدون لبه در کنار هم به صورت مشبک در فضای سقف قرار می گیرد،تایل لبه دار از سطح سقف کاذب پایین تر است و لبه های تایل قابل رویت هستند.
تایل های آکوستیک در طرح هایی با زمینه سفید و کرمی سوزنی ریز و درشت هستند که عبارتند از طرح های کرمی سوزنی ، کرمی ، سوزنی ، کراس تیشر.

تایل پی وی سی

اگر به دنبال مصالح سقف کاذب مقاوم در برابر آب هستید، به سراغ پانل های سقفی PVC (پلی وینیل کلراید) بروید.تایل های pvc به دلیل سبکی،استحکام و دوام بالایی که دارند یکی از گزینه های مناسب برای استفاده در سقف های کاذب می باشند.تایل های pvc تنوع رنگی بالایی دارند و به راحتی نصب می شوند.

تایل پی وی سی برای استفاده در سقف کاذب

مزایای تایل های پی وی سی:

  • مـقاومـت دائـمی در بـرابـر آب :

عـدم تغـییر ظـاهر و قـواره در مجـاورت بـا رطـوبت، قـابلیـت شستشو  و سـهولت تنـظیف ، از برتری های نـاب تایل های پی وی سی بـه شـمار مـی آید .

  • ساختار و ترکیب مناسب :

ساختار مناسب و درصد ترکیب مواد اولیه مرغوب همراه با شیارهای درونی تایل ها از دلایل مقاومت بالای فیزیکی این سازه می باشد.
این ساختار موزون سبب گردیده وزن تایل به صورت یکنواخت بر سطح مقطع تایل تقسیم شده و تایل دچار خمش و انحنا نگردد؛ همچنین به علت ضخامت مناسب لایه سطح، شیارهای مابین تایل به هیچ عنوان قابل رویت نمی باشند.

  • انـطباق کامـل بـا محـیط های بـهداشتی :

مـضاف بـر ایـنکه ایـن تـایـل ها دارای آمیزه هایی عاری از موادمضر بوده ، سطح صاف و صیقلی این تایل ها موجب جلوگیری از رشد و نمو انواع جلبک ،قارچ و میکروب روی آن می گردد. ( مطابق با استاندارد JIS Z 2801:2000 ژاپن و ISO 22196:2007 )

  • ضد حریق و غیر قابل اشتعال بودن :

این محصـول که تا دمای نزدیک به ۸۰ Cg. در برابر گرما ایستایی و مقاومت دارد و در مجـاورت با آتـش نیز شـعله ور نـمی شود. (مطابق با استاندارد بین المللی GB 8624 B2 )

  • وزن متعادل :

ازاین رو که وزن سبک برخی سقف های کاذب در هنگام تغییر فشار هوا و بروز چرخه های هوایی، موجب تزلزل جانمایی و جابجای تایل درون شبکه شده و وزن سنگین دیگر نمونه ها منجر به فرو ریختگی و انفصال سیستم شبکه کلیک می شود این فراورده نوین با وزن تقریبی۳٫۶ کیلو گرم در هر متر مربع به طور کامل این کاستی ها را بر طرف نموده است .

  • عایق صوتی و حرارتی :

ساختار ۲ لایه و مشبک بودن لایه میانی تایل مانع از اتلاف و هدر رفت انرژی شده و باعث می گردد این فرآورده در زمره عایق های بهینه حرارتی و صوتی محسوب گردد.

  •  طـرح هـای منحصر به فرد و متـنوع :

گـونـاگـونی طــرح های شیک فرم طــراح را بـه فراخـور مــحیط و کاربـری ، در انتــخاب گـزینه هـای مـات و یـا درخشـنده و بـراق یـاری مـی نمـاید . روکش سیلور موجود در این محصولات که با متد پیشرفته HOT STAMP انجام می پذیرد باعث انعکاس و تلاءلو نور در فضا شده و نورافشانی دلپذیر محیط را سبب ساز می شود.

  • ضد حشره و جوندگان موذی :

به دلیل ساختار و نوع مواد تشکیل دهنده ، حشرات و جوندگان موذی قادر به نفوذ و لانه سازی در این نوع تایل ها برای سقف ها نمی باشند.

  • اقـتصـادی :

بـا توجه به تفاوت ملموس قیمت آن با نمونه های آلومینیومی و خصوصیات برتری که نسبت به نمونه های گچی دارد از لحاظ اقتصادی نیز نسبت بدین سقف ها کاملا توجیه پذیر است.

معایب تایل های Pvc:

تنها نکته منفی که می توان برای تایل های pvc برشمرد این است که ممکن است از نظر ظاهری پلاستیکی به نظر برسند و زیبایی خیره کننده ای را ایجاد ننمایند که این اشکال نه چندان بزرگ در مقابل مزایای بیشمار این تایل ها ،چندان حائز اهمیت نمی باشد و می توان از آن چشم پوشی کرد.

انواع تایل های pvc:

تایل های پی وی سی به چند دسته ی روکشدار، چاپی، سفید ساده، سفید براق و معرق تقسیم بندی می شود.تایل روکشدار بدین معنی است که روکشی از جنس پی وی سی در طرح و رنگ مختلف بر روی تایل قرار می گیرد.از تایل های چاپی به دلیل وجود طرح های مختلفی که روی آنها چاپ شده است بیشتر در فضای سقف کاذب به صورت دکوراتیو استفاده می کنند.طرح تایل های چاپی برای بسیار متنوع می باشد.سفید ساده بدین صورت است که هیچ روکشی بر روی خود ندارد و هیچ طرحی نیز بر روی آن چاپ نشده است به همین دلیل این محصول ارزانترین تایل pvc محسوب می شود.سفید براق بدین معنی است که یک لایه uv بر روی تایل سفید ساده کشیده شده که همین موضوع باعث براق شدن آن گردیده است اما هیچ طرح و رنگی بر روی خود ندارد.

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری درباره سقف کاذب پی وی سی کسب کنید به مقاله ای که برای آن در سایت وجود دارد مراجعه کنید.

سقف کاذب پی وی سی با روکش های مختلف

تایل معرق

با استفاده از دستگاه برش لیزری بر روی ورق های پی وی سی و گاها MDF طرح های مخصوصی برش داده می شود دقیقا همانند هنر معرق کاری که به همین دلیل با عنوان سقف معرق نیز شناخته می شود.
از دیگر نامهای این تایل دکوراتیو سقف CNC است که علت این نام گذاری برش ورق ها توسط دستگاه سی ان سی می باشد؛این تایل دکوراتیو بسیار زیبا بوده و می تواند برای هر مکانی مورد استفاده قرار گیرد.

تایل معرق 60 در 60

تایل طلقی و پلکسی دوغی

تایل های از جنس طلق که حالتی شفاف داشته و می تواند نور را از خود عبور دهد در زیر مجموعه سقف های ۶۰ در ۶۰ قرار می گیرد.
به طور کلی این ورق های شفاف در ابعاد ۱٫۲۲ در۱٫۸۰ با ضخامت های متفاوتی تولید می شود و در صورت دلخواه به ابعاد و اشکال مختلف برش داده می شود.
این سقف مشبک به دلیل اینکه رنگی مایل به سفید دارد با عنوان پلکسی دوغی نیز شناخته شده است.

در صورتی که طرح و یا عکسی بر روی این طلق های شفاف چاپ و یا به صورت برچسب بر روی آن اجرا شود با عنوان سقف آسمان مجازی شناخته می شود.

قیمت سقف کاذب ۶۰ در ۶۰

عوامل متعددی بر هزینه سقف کاذب به ازای هر مترمربع تأثیر می‌گذارند که عبارتند از:

  • نوع مصالح سقف کاذب مانند گچ، چوب، الیاف ،شیشه،الومینیوم یا pvc
  • فاصله سقف کاذب از سقف اصلی؛ هر چه این فاصله بیشتر باشد، نرخ سقف کاذب بیشتر خواهد بود.
  • نوع طراحی؛ طرح های پیچیده هزینه را بالا می برد.
  • حجم کاری که باید انجام شود؛ هرچه حجم بیشتر باشد، کار با نرخ قیمت پایین تری انجام می شود.

برای محاسبه هرینه سقف کاذب شما باید ابتدا مساحت سقف را بر حسب متر مربع محاسبه کنید(طول * عرض).بعد از اعلام مساحت مورد نظر  و انتخاب توع سقف کاذب مدنظر شما و طرح و جنس به کارشناسان ما ، آنها برحسب قیمت روز تایل های ۶۰*۶۰، حدود قیمت برای ساخت سقف کاذب را به شما اعلام می کنند.به دلیل نوسانات قیمت تایل ها و تنوع انتخابی که برای این تایل ها وجود دارد ارائه رقم دقیق امکان پذیر نیست.

همان طور که دیدید تایل های سقف کاذب از تنوع بالایی از نظر جنس،طرح ،رنگ و کارایی برخوردارند؛ و انتخاب نوع تایل مناسب هر کاربری ،چالش بزرگی برای شما خواهد بود. چرا که در عین حال که تقریبا همگی مدل ها از زیبایی نسبی برخوردارند اما به دلیل ویژگی هایی که هر جنس و مدل دارد،ممکن است برای کاربری در فضایی خاص مناسبتر باشد. همچنین قیمت تایل های سقف های کاذب ممکن است اختلاف زیادی داشته باشند. مثلا تایل های گچی از پایین ترین قیمت در بین تایل های سقف کاذب برخوردارند و ظاهر بسیار زیبایی دارند اما برای استفاده در فضاهای صنعتی مناسب نیستند. بنابراین اگر برای انتخاب نوع تایل مورد نظرتان مردد هستید،می توانید از مشاوره کارشناسان های اداک بهره ببرید تا شما را برای بهترین انتخاب یاری دهند.

 

های آداک اجرا کننده سقف های کاذب آلومینیومی و pvc در سراسر ایران

سقف کاذب آلومینیومیسقف کاذب pvc

سوالات و نظرات شما درباره این مطلب: